Retourneren

De aankoop is pas gesloten op het moment dat u het artikel gezien en goedgekeurd heeft.

U heeft na ontvangst van het product 14 dagen de tijd om schriftelijk melding te maken of u de aankoop wilt houden of terug te draaien.

Misschien wilt u het artikel ruilen voor een andere kleur, of het retourneren omdat u niet tevreden bent met wat u besteld heeft. Onze enige voorwaarde is dat de artikelen ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. (Zie onze algemene voorwaarden).

Indien u goederen wilt ruilen of retourneren kunt u deze naar ons terugsturen. U volgt de volgende procedure: U gaat naar kledenwereld.com, klikt in het informatiemenu op CONTACT. U vult uw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, uw ordernummer en duidelijk omschreven uw vraag of klacht in.

Uw vraag  de keuze. Terugsturen producten. Indien het product niet naar uw zin is, of Klacht als u een probleem met een artikel heeft. Vervolgens vult u in het vakje Uw vraag  in wat u wilt ruilen, retourneren of wat het probleem met het artikel is. Kledenwereld.com zal u binnen 5 werkdagen antwoorden over de te volgen procedure en u een retouradres doen toekomen, of een oplossing voor uw klacht aanbieden.

Afhankelijk van de retourzending betaalt u wel of niet voor de retourzending.   

Indien u de goederen aan ons wilt retourneren en er niets voor in de plaats geleverd wilt hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 30 dagen – nadat de goederen in goede staat bij ons zijn ontvangen – aan u terug op het door u aangegeven rekeningnummer. U betaalt zelf de kosten voor de retourzending.